Persoonlijk & betrouwbaar
Gratis verzending (NL & BE)
Bezorgdag zelf bepalen
Bezorgdag zelf bepalen
Bereikbaar op 085-1303710

DE / EN

Over het merk

Geïnspireerd door duurzame merken zoals Tony's Chocolony, Toms, Dopper en K.O.I. (Koningen van Indigio) wil GOOD&MOJO hun eigen steentje bijdragen voor een duurzame toekomst onder het motto “Het is nooit te laat...”. Voor de GOOD&MOJO lampen zijn daarom alleen duurzame materialen gebruikt, zoals gerecycled papier, kurk, houtsnippers, biologisch linnen en bamboe.

Sinds 2016 steunt het verlichtingsmerk de WakaWaka Foundation met als doel: het werven van fondsen om zonneproducten te leveren aan ontwikkelingslanden en gezinnen in humanitaire hulpsituaties. Deze internationale non-profit streeft ernaar om gezinnen die geen toegang hebben tot elektriciteit en stroom aan veilige en duurzame zonne-energie te helpen. Daarnaast wordt er voor elke verkochte GOOD&MOJO lamp een boom geplant. Als partner van het Eden Reforestation Projects is het hun missie geworden om bomen te plaatsen in bijvoorbeeld Nepal, Madagaskar en Indonesië om herbebossing te stimuleren en werkgelegenheid te creëren voor de lokale bevolking.Zo kunnen wij met z'n allen bossen op grote schaal herstellen, werkgelegenheid scheppen en ecosystemen beschermen om klimaatverandering tegen te gaan. 

De duurzame verlichting van GOOD&MOJO

GOOD&MOJO laat zien dat duurzame producten ook zeer modern en stijlvol kunnen zijn. Elk model heeft een uitgesproken design dat balans krijgt door het gebruik van natuurlijke materialen. Ook in het kader van duurzaamheid zijn de modellen vernoemd naar hoge bergen, lange rivieren, mooie streken en nationale parken. Denk aan Palawan in Filipijnen, het Andes gebergte in Zuid-Amerika en de Mekong rivier in Zuidoost-Azië. Een groot deel van de producten wordt met de hand gemaakt door ambachtslieden in kleine, lokale gemeenschappen in Vietnam. Veel gezinnen verdienen op deze manier hun brood en behouden zo hun oude, traditionele technieken die zij weer doorgeven aan de volgende generaties. 

Is jouw bestelde product voorradig en bestel je voor 20.30 uur? Dan wordt het in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd, zelfs op zaterdag. Daarnaast profiteer je van gratis verzending in Nederland en België. Daarnaast heb je een bedenktermijn van 30 dagen. Dat is de servicegarantie van lif24.