Persoonlijk & betrouwbaar
Gratis verzending (NL & BE)
Bezorgdag zelf bepalen
Bezorgdag zelf bepalen
Bereikbaar op 085-1303710

DE / EN

Merkaanbod bij lif24

Lif24 heeft een uniek  en gevarieerd aanbod van interieurmerken. Met meubels, verlichting en woonaccessoires voor elke kamer in de woning. Elk merk heeft individuele eigenschappen of een specialistatie. Zo richt Spinder Design zich bijvoorbeeld op het leveren van stalen hal- en kleinmeubilair. Good & Mojo produceert daarentegen alleen verlichting en richt zich met name op duurzame en gerecyclede materialen. Laat je daarom door ons inspireren en neem een kijkje bij ons ruime assortiment van onder andere eettafels, kasten en banken. 

Heb je geen voorkeur voor een merk, maar laat je je liever inspireren door woonstijlen of de inrichting van specifieke ruimtes in huis? Dat is geen probleem bij lif24. Neem gerust een kijkje in de webshop voor woonstijlen van botanisch en bohemian tot Scandinavisch. Ook kun je zoeken op meubels voor de eetkamer, hal, woonkamer, kantoor en slaapkamer. 

Servicegarantie

Bestel je bij lif24, dan profiteer je van gratis verzending in Nederland en België. Met een bedenktermijn van maar liefst 30 dagen kun je het gekozen product rustig uitproberen. Zo ben je er zeker van dat het product goed bij jouw stijl en woonwensen. De bezorging van grote meubels, zoals banken of kasten, worden ingepland. Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen. Zo kunnen wij jouw nieuwste aanwinst – met zorg – bij jou afleveren. Voor kleinere artikelen die op voorraad zijn geldt daarentegen: vóór 20.30 besteld, dan heb je je order in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Zelfs op zaterdag. Dat is de service van lif24! Neem voor vragen over onze producten, levertijden en service contact op met onze klantenservice. We horen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.