Persoonlijk & betrouwbaar
Gratis verzending (NL & BE)
Bezorgdag zelf bepalen
Klanten geven ons 3.58 / 5
Bezorgdag zelf bepalen
Bereikbaar op 085-1303710

DE / EN

Vloerkleden trends

  • event12-06-2020
  • schedule11:33
  • timer3 minuten

Vloerkleden zijn onmisbaar in elk huis! Ze geven uw interieur een warme, gezellige en sfeervolle touch en het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een kleed(je) op de grond te leggen. Bij Lif24.nl vindt u een uitgebreide collectie aan diverse vloerkleden: klein, groot, vierkant, rechthoek of rond, paars, blauw of toch wit? Hier vindt u zeker wat u zoekt! Omdat wij ons best kunnen voorstellen dat u door al die opties niet meer zo goed weet wat u wilt presenteren wij u de top 4 vloerkleden trends van dit moment! 

 

  • 1001 nights

De bekende Perzische vloerkleden bestaan in ieder geval als sinds de Bijbel maar zijn ook nu nog erg populair. Waar vroeger de vloerkleden vooral in rode kleuren werden gefrabriceerd zijn inmiddels alle kleuren van de regenboog aan te schaffen. Een Perzisch tapijt geeft uw huis een warme, gezellig en stijlvolle touch. Door hun klassieke uitstraling zijn de Perzische vloerkleden te combineren binnen verschillende woonstijlen, ze zullen altijd zorgen voor een stijlvolle touch. Een groot Perzisch tapijt geeft uw woonkamer een dromerige touch terwijl een kleiner exemplaar het perfect doet in uw slaapkamer. Met een Perzisch vloerkleed geeft u uw huis eenvoudig de magische vibe  van het Midden Oosten.  

 

  • Het Hoge Noorden

Het Scandinavische design nam enkele jaren geleden onze huizen over en is nog steeds mateloos populair. Een Scandinavisch meubelstuk of woonaccessoire is te herkennen aan het eenvoudige design, de neutrale kleuren zoals grijs, zwart en wit, natuurlijke materialen en het altijd stijlvolle ontwerp. Natuurlijk zijn ook vloerkleden inmiddels met het Scandinavische virus geïnfecteerd. Een Scandinavisch vloerkleed heeft een neutrale kleur, een rustige print (vaak lijnen/vakken) en is lekker warm en wollig (dat hebben ze daar wel nodig). Door het stijlvolle ontwerp doet een vloerkleed van Scandinavisch design het ook goed in huizen waar de stijl uit het Hoge Noorden minder aanwezig is. Door hun hoge knuffelgehalte is een Scandinavisch vloerkleed perfect voor in de slaapkamer, hoewel het uw woonkamer ook zeker een gezellige touch  kan geven!

 

  • Artwork

U hoeft niet langer meer naar een duur museum om kunst te kunnen aanschouwen. Deze kunstwerken liggen dan wel op de vloer in plaats van dat ze aan de muur hangen maar dat maakt ze nog niet minder indrukwekkend! De nieuwste vloerkleden trend richt zich namelijk op vloerkleden met de meest bewonderenswaardige motieven. Van grafische hoogstandjes tot prachtige bloemen en van alle kleuren van de regenboog en bijna psychidellische exemplaren. Met deze vloerkledentrend haalt u zeker een eye-catcher in huis! Hoewel de artwork trend binnen diverse woonstijlen past is het wel aan te raden om de rest van uw interieur wat rustiger te houden. Zo komt het vloerkleed mooi uit en voorkomt u dat uw interieur te veel op een kunstwerk van Picasso gaat lijken.

 

  • Back to nature

Als tegenhanger van de opvallende artwork vloerkleden zijn ook de vloerkleden gemaakt van jute bezig met een opmars. Jute is een plantaardige bastvezel waar ruwe, sterke draden van gespannen kunnen worden. Een jute vloerkleed is zeer sterk en door het vaak tijdloze design zult u jarenlang plezier hebben van uw aanschaf. Doordat de vloerkleden van jute vaak een niet al te opvallend (of helemaal geen) motief hebben zijn ze eenvoudig te combineren binnen verschillende woonstijlen en kleurenpaletten. Met een jute vloerkleed geeft u een kamer een stoere, landelijke en gezellige touch. Veel van de jute vloerkleden zijn rond waardoor ze perfect zijn voor bijvoorbeeld de slaap-of studeerkamer.